OPEN ATELIERROUTE
ZONDAG 13 NOVEMBER 2022
VAN 12 - 17 uur

op verschillende locaties in Gilze, Rijen en Molenschot
  • All
  • Gilze
  • Molenschot
  • Rijen

Simon Woudwijk

In het oeuvre van beeldend kunstenaar Simon Woudwijk lopen verschillende technieken door elkaar, schilderwerk, beeldhouwen en fotografie.
Lees meer

Hanneke van Heusen

Het schildersatelier van Hanneke van Heusen is een plaats van verbinding voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Het is nu gevestigd in het monumentale Stationsgebouw.
Lees meer

Expositie KuBra

Kunst uit Brabant’ is een gevarieerde expositie met sculpturen van glas, brons, keramiek en mixed media, installaties, abstracte en realistische schilderijen in olieverf en acryl, kleurpotloodtekeningen en airbrush-schilderijen.
Lees meer

Kitty van Gageldonk

‘Licht in het bos’ is voor Kitty van Gageldonk een terugkerend thema dat zij op verschillende manieren onderzoekt.
Lees meer

Jurkenexposistie

Creatieve inwoners van de gemeente Gilze en Rijen creëerde op basis van een basisjurk hun eigen ‘draagbare’ kunstobject.
Lees meer

Hanneke Potters

Hanneke laat zich als bioloog graag inspireren door de natuur. In veel van haar kunstwerken zijn vooral tulpen en andere bloemen te bewonderen.
Lees meer

Rianne Biesheuvel

Het combineren van kleuren, tekst en oude technieken, geschilderd op allerlei ondergronden zorgen voor verrassende sfeerbepalende creaties. Dit is ambacht, dit is mijn passie.
Lees meer

Willemien van Maurik

Willemien is autodidact en werkt altijd in acryl. Bij elk nieuw schilderij moet ze over haar grenzen heen en gaat die uitdaging ook steeds weer aan.
Lees meer

Manon Aussems

Kom op verhaal bij Studio Beeldig Mozaïek door tijdens de open atelierroute te ervaren hoe inspirerend en rustgevend mozaïeken is.
Lees meer

Marianne Suijkerbuijk

Marianne maakt spirituele schilderijen op een intuïtieve, mediamieke manier.
Lees meer

Koen Haarbosch

In mijn werk ga ik op zoek naar de vreugde van de kinderlijke verwondering. Speels, kleurrijk en vrolijk. Geïnspireerd door graffiti, cartoons en popart begint mijn werk met vrije lijnen op papier. En eindigt via de computer vaak op canvas, muren en objecten.
Lees meer

Olette Voogd

Olette Voogd Fineart werkt samen met Affect Fotografie, schildert eigen werk en ook in opdracht. Een selectie van haar schilderijen wordt omlijst door muziek en koffie in haar huis in het centrum van Molenschot.
Lees meer

Desiree Zeijlmans

We geven in ons atelier workshops in Glasfusen, Glas in lood en Tiffany techniek. Daarnaast worden er restauraties uitgevoerd in Glas in lood.
Lees meer

Daisy Frost

Vanuit een therapeutische kijk neemt Daisy Frost je middels fotografie mee in de wereld |van kwetsbaarheid en kracht.
Lees meer

Patricia Mallens

Patricia heeft de afgelopen 3 jaar mensen/groepen gefotografeerd en geïnterviewd voor het boek ‘De Rijenaar’.
Lees meer